Shop Mobile More Submit  Join Login
World of Esras - Huaki by magier World of Esras - Huaki by magier
Harmadik alkalommal jelentkezem a :iconworld-of-esras: klubba, ezúttal új karakterrel. Fogadjátok szeretettel, és ne csapjátok agyon... nagyon. =')

Teljes név: Huaki Shan-qí
Faj: ember
Nem: férfi
Kor: 28
Magasság: 187 cm
Kaszt: Harcművész szerzetes (egy kis tolvaj beütés, néha annak adja ki magát)

Fegyverek, kellékek
:
- Egy hajlított pengéjű rövidkard, amit a hátára szíjazva hord. Néha használja, amikor tolvajnak adja ki magát. Egyébként főleg elterelésként hordja, hogy, amikor lefegyverzik őt, az ellenfél meglepődjön, mennyivel erősebb a puszta kezes harcban.
- Kézfej- és karvédők, hogy ütései ne okozzanak sérülést saját magának.
- Néha vasökölt is húz.

Karakter erőssége, gyengesége
:
+ Közelharc, főleg a pusztakezes harc, akár fegyveres ellenfelekkel szemben is.
+ Jó ösztönök. A megérzései gyakran húzták már ki őt szorult helyzetekből, főleg, mert a benne áramló Qí is segíti az érzékelésben.
+ Jó tapasztalati tudás és "józan paraszti ész".
+ Tanulékony.
+ Nincs nagy problémája a mágiával szemben. Aktív Qí-vel harc során ellenállóvá teheti magát a mágiaformák ellen. (Természetesen a hétköznapokban sebezhető, mert a passzív Qí nem véd a mágikus támadásoktól, és az erős mágia ígyis-úgyis árt neki.)
+ Éleslátó. Mind szó szerinti, mind átvitt értelemben.

-- Távharchoz nem ért
-- Mivel élete nagyját a kolostorban töltötte, bizonyos szociális, világi tudás (pl: etikett, városi hierarchia, nemes-köznemes-pórnép viszony stb) elröppen a feje felett. Már néhány éve szabadon él, de bizonyos dolgokat még mindig nem volt hajlandó megtanulni.
-- Nem mindig tudja kontrollálni az aktív Qí-jét és a fizikai erejét. Hozzászokott, hogy a kolostorban mindenki erős, és nem kell visszafognia magát.
-- Bajkeverő, nem mindig (soha nem) tudja befogni a száját. Néha (mindig) szándékosan húzza mások agyát.
-- Gyűlöli a démonokat. Ha valakiről kiderül, hogy pokolfajzat, azonnal rátámad, gondolkodás és kérdés nélkül.
-- Bal fülére süket, fejének azon oldala a kolostorát ért támadás során megroncsolódott. Többek közt ezért is növesztette meg a haját, és hordja a bandanáját úgy, hogy eltakarja a sebét. Jobb fülén sem tökéletes a hallása.
-- Kicsit kleptomániás. Incuri-pincurit.
-- Tengeri beteg.
-- A tűzzel a sérülése óta nincs teljes egészében kibékülve.

Képességekről rövid leírás:

Aki nem ismeri a Qí nagyszerűségét, az könnyen varázslatnak hiheti mindazt, amire a Shan-qí harcművészetet űző szerzetesek képesek. Mágiáról azonban szó sincs. A Qí az emberi test felszabadított energiája, melyet hosszú évek munkájával tanultak meg a szerzetesek irányítani.

A Qí a test energiája, melyet Huaki szabadon képes manipulálni. Megnöveli az erejét, gyorsaságát, testének állóképességét, ellenállását. Tapasztaltabb mesterek már a mások testében áramló Qí-t is képesek irányítani, ehhez azonban Huaki még túl fiatal.
Használatban nagy különbség van a passzív és az aktív Qí közt.

Passzív Qí
Folyamatosan, koncentráció nélkül jelen van a testben, és amolyan őrszemként ügyel a szerzetesre és a környezetére.

- Felerősíti a test reflexeit.
- Érzékeli a testre és az elmére ható ártó mágiát.
- Felerősíti a megérzéseket, a veszélyérzetet, és minimálisan az egyéb érzékeket (kivéve Huaki hallását, azon a Qí nem segít).
- Gyorsítja a regenerálódást, és lassítja a mérgek, átkok hatását.

Aktív Qí
Enyhe koncentrációt igényel az aktiválása. Főleg harc közben alkalmazott, de a túlélésért folytatott helyzetekben is használható.
Huzamosabb ideig nem lehet fenntartani az aktív Qí-t, ezért csak abban a pillanatban aktivája, amikor a leginkább szükséges (közvetlenül egy ütés bevitele előtt, vagy abban a pillanatban, ahogy rátámadnak). Csatákban folyamatosan aktívan tudja tartani a Qí-t maximum 30 percig.

- Megnöveli erejét, ütéseihez, mintha láthatatlan erőlöket társulna.
- Mozdulatait gyorsabbá és pontosabbá teszik.
- A Qí-t bizonyos testrészeibe irányítva védeni tudja magát a fegyverek ellen (ezért képes puszta kézzel kivédeni egy fegyveres támadást). Fedetlen bőre olyan erős lesz, mintha megmunkált bőrpáncélt viselne alatta.
- Az aktívan vibráló Qí tovább lassíthatja a mérgek és átkok hatását és meditációval segíti a regenerálódást.
- Képes manipulálni a testhőmérsékletét, hogy az extrém időjárással szemben ellenálló legyen.

(TL;DR: aki nem akarja mindezt elolvasni, annak csak annyit mondok, képzelj el egy Shaolin szerzetest. Ha valamire a Shaolin szerzetes képes, arra minden bizonnyal Huaki is.)

Jellemről rövid leírás:
+ Együttérző, szenvedélyes, energikus.
-- Túl közvetlen, kiszámíthatatlan, makacs, önfejű.

Vannak azok a fajta vidám és barátságos emberek, akikkel mindig jókat lehet beszélgetni egy kupa mellett, vagy kaphatóak egy kellemes partira a vásártéren. Azután vannak azok, akiket legszívesebben mindenki megfojtana idegességében, hogy egy kis nyugalomhoz jussanak. Huaki biztos források szerint ez utóbbi kategóriába tartozik.
Bár rendkívül barátságos és odaadó, Huaki túlságosan közvetlen a beszélgetőtársaival, és képes egy vadidegennek is belemászni a személyes aurájába, gyakran pusztán azért, hogy az illetőt bosszantsa. Kalandvágyó, szereti próbára tenni a határait, és ez igaz rá szociális közegben is. Beszéd közben akarva-akaratlanul piszkálódik és szurkálódik, mindig egy szemtelen kis mosollyal, amit mindenki le akar törölni az arcáról (lehetőség szerint piszkavassal és furkósbottal, ha jobb nem akad). Konfliktusai messzemenően híresek a csapatában, és nem egyszer kellett kiverekednie magát a szorult helyzetekből, amikbe belekeveredett.
Ha valaki képes túltenni a kezdeti hidegzuhanyon, amit Huaki túl közvetlen jelleme jelent, akkor hűséges és együtt érző barátot szerez magának.
Könnyen dühbe gurul, nehezen tudja visszatartani csapongó érzelmeit. Szenvedélyes, energikus és kiszámíthatatlan, de gondolkodás nélkül ugrik a veszély és szerettei közé, ha szükséges.
Érdekes dolog, de a semmiségek, apró sérülések miatt előszeretettel nyafog, viszont, ha bármi komoly problémája van, előbb harapná le a nyelvét, mint, hogy panaszkodjon.

Némi háttérinfó, kicsoda, micsoda, mi dolga a birodalomban:
Kisgyermekkora óta a Sárkányhegység déli hágóinak magasán húzódó kolostorban nevelkedett a Shan-qí harcművészet szerzetesei közt. A szüleit nem ismerte, de igazából nem is firtatta származását: számára mindig a szerzetesek és a többi tanítvány jelentette a családot. Kitan nagymesterre, akárcsak a többiek, szinte apjaként tekintett. Kitanulta a Shan-qí harcművészet mesterségét a hosszú évek alatt, de, ahogy mestere is mindig mondja, élete végéig kell tanulnia, hogy maga is igazi nagymesterré válhasson. Egyik nagy álma ez, ami valamiért mindig kicsusszan a kezei közül.
Kolostorukat mindig megvédték a szirtekről vagy az Árnyerdőből érkező szörnyek és démonok ellen. Egy ilyen támadás során, mikor kolostorukat kis híján porig rombolták, Huaki súlyos sérülést szerzett: fejének bal oldala megroncsolódott, füle megégett és megsüketült. Fiatal volt még ekkor, mindössze 15 éves, ezért hamar felépült, és megtanult együtt élni hátrányával.
A szerzetesekkel olykor-olykor elmentek a környező falvakba és városokba a kereskedőkhöz, hogy feltöltsék a készleteiket, és segítsenek a rászorulókon, vagy képességeiknek megfelelően munkát és megbízásokat vállaljanak. Huakiban enyhe vágy ébredt a világi javak iránt, ami miatt többször került összetűzésbe mind a kereskedőkkel, mind a szerzetesekkel.
23 évesen határozta el, hogy elhagyja a rendet, és fél évi rövid vándorlás után egy kikötővárosban ragadt egy évre. Még kalózkodással is próbálkozott, de hamar kiütközött tengeri betegsége, ami "derékba törte karrierjét". Bajkeverő utcapatkány lett belőle, mígnem egyszer a lehető legrosszabb embertől lopott... egy szöszi lélekmágustól. Tolvajlása után rabszolgakereskedők fogták el, és igyekeztek őt megzabolázni. Pont az az ember sietett segítségére, aki miatt a kereskedők markára került, és megvásárolta őt, még mielőtt valóban rabszolgává válhatott volna. Tett tettet, szó szót követett, és végül végzete és megmentője, Nathan Wellryal furcsa kis csapatához csatlakozott.
Két évig tűrte, hogy Nathan nélküle vegyen részt a viadalon, ezúttal viszont ő maga adta be a jelentkezését. Az kérdéses, hogy vajon azt a papírlapot elkérte, vagy elcsente a lélekmágustól. =')

layout :iconazzedar-san:
Huaki Shan-qí :iconmagier:
Add a Comment:
 
:iconmiyanko-chan:
Miyanko-chan Featured By Owner May 31, 2016  Hobbyist Digital Artist
Ú nagyon menő :) tetszik az outfitje ^^
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 31, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :D
Nagyon régi dizájn már ez a ruha, de még mindig elég kellemes ahhoz, hogy rajtahagyjam a srácon. xD
Reply
:iconaho-buttercup:
AHO-Buttercup Featured By Owner May 28, 2016  Hobbyist Traditional Artist
tetszik a designja és hogy így kidolgoztad ezt az egész harcművészesdit:D (Big Grin) 
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 28, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Köszönöm, örülök, hogy tetszik. :heart:
A harcművészete főleg a Shaolin kung-fuból merít, de vannak itt egyéb dolgok is, amikre a "legendák" szerint a harcművész szerzetesek képesek, szóval sok minden igazából valós alapokon nyugszik.
Reply
:iconaho-buttercup:
AHO-Buttercup Featured By Owner May 28, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Mh értem!:)
Kíváncsi vagyok, hogyan fogja majd a verseny alatt használni erejét:D
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 28, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Ha nem kerül harcra a sor, akkor sehogy. xD A legtöbb küldetésben nem kell harcolni, az ő képességei pedig kifejezetten ahhoz jók. De majd meglátjuk. xD
Reply
:iconbog-bogi:
Bog-Bogi Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist
(Uuuu! Nagyon király lett a karakter! :3 Ha nem probléma kezdenék egy RPG-t. :3 )

Stella: *Meglátok egy fiút. Na, erre nekem mint általában mi a reakcióm? "Cuuukiii! :3" No de nem támadlak be egyből, csak illedelmesen köszönök neked* Szia. Te is a versenyre jelentkeztél?
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
(Nem probléma, és örülök, hogy tetszik!)

Huaki:
Egy nagy darab piros almával a kezében megfordul, és komikus döbbenettel néz le a magasból a csöppnyi lánykára. Éppen az ezredes szobáját rejtő épület felé tartott, kezében a jelentkezési lappal.
- Nem, csak jókedvemből lobogtatom itt ezt a fecnit a kezemben - szurkálódott vigyorogva, de legbelül kíváncsi lett volna rá, miért épp ez volt az első kérdése az idegennek.
Reply
:iconbog-bogi:
Bog-Bogi Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist
Stella: Szemtelen vagy... *Mondom komolyan, mintha felhergeltél volna és épp robbanni készülnék* Ez tetszik. *Vigyorodok el ravaszul végül is, hisz a komolyságot nem is gondoltam komolyan* A nevem Stella CsillagSárkány. Én is a versenyre neveztem. És téged hogy hívnak? Csak nem "Hegyomlásnak" vagy "Vulkánnak"? *Vigyorgok én is visszaadva a "piszkálást"*
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Huaki:
Nem igazán veszi fel a csajszi komolyságát, szenvtelenül beleharap az almába, és két rágás közt próbál meg beszélni.
- Sokaknak tetszik - bólint mindentudóan. - Ezért vagyok olyan bájos - hallgatta, ahogy a lány bemutatkozik, és a viadalról beszél, de a nevével kapcsolatos szurkálódást a saját vigyorával lepattintotta. - Nyugodtan szólíthatsz Hegyomlásnak, ha akarsz, bár a Földrengés talán jobban illene rám.
Tenyerét a lány fejére tette, hogy megvizsgálja az arcát.
- Miféle szerzet vagy te? Furcsa vezetéknév a CsillagSárkány...
Reply
:iconbog-bogi:
Bog-Bogi Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist
Stella: Ejnye, de közvetlen valaki.... *Kuncogok* Látom nem esett le a vezeték nevemből, hogy mi vagyok, Szerzeteske. És te mi féle"SZERZET" vagy? *Sütöm el a kihagyhatatlan szóviccet vigyorogva*  
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 30, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Huaki:
- Őszintén szólva azok a sárkányok, amikkel eddig találkoztam, kicsivel nagyobban voltak nálad, szóval azt hittem, hogy az a vezetéknév csak egy reményteli és önkéntes becenév. De látom már, hogy te egy naaagy sárkány vagy - felét sem hitte el a dolognak, természetesen, bár ez legalább némi magyarázattal szolgált volna a lány külsejét illetően. Felvonta a szemöldökét. - Mégis miből feltételezed, hogy szerzetes vagyok? Legutóbb még almát csentem a piacról, az pedig a szerzeteseknek nem szokásuk - vigyorgott, miközben jelzés értékkel beleharapott a kezében tartott almába.
Reply
:iconbog-bogi:
Bog-Bogi Featured By Owner May 30, 2016  Hobbyist
Stella: Átváltozzak neked egy sárkánnyá, hogy elhidd, hogy az vagyok, vagy csapjalak meg esetleg a sárkánnyal, vagy netán égni akarsz? Mellesleg túl jó a szemem és képzeld: Tudok olvasni.
Mellesleg, igen, én egy alacsony méretű sárkány vagyok, de az, hogy magasabb vagy nálam, az nem azt jelenti, hogy erősebb is.
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 30, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Huaki:
Vigyorgott.
- Nem látsz engem hencegni, éppen te teszed azt, úgyhogy nem érzem, hogy bármelyikünknek bármit is bizonyítani kellene - vállat vont, és ismét beleharapott az almába. - Az pedig enyhe pofátlanság, hogy elolvasol egy olyan dokumentumot, amihez semmi közöd, sárkány ide vagy oda - A kezében tartott papírlapot összetekerte és gondosan a vastag derékövébe dugta, hogy ne olvashasson többet még véletlenül se belőle a lány. - Feltételezhetem, hogy te is erre a viadalra jelentkezel?
Reply
(1 Reply)
:iconcountershock:
CounterShock Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Artist
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú után jön az ü... XD a viccet félre téve nagyon fain karakter :D nagyon tetszik a design-ja, a sztoriját meg egyszerűen imádom :D Az én Wynn-em is egy fagy országi templomból jött, de a Jáde templom inkább vallási célokat szolgál mint harcművészeti-t :3 ( és sajna még nem jutott időm több infót feltenni róla >< ) Uh erről jut eszembe! A Shan-qí szerzetesek egy bizonyos vallást is követnek a templomban, vagy inkább az csak amolyan harcművészeti iskola féle? Válaszodat előre is köszönöm :3 és még egyszer, ÁLLATI KARI!!!!! :D
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :D
Maga a Shan-qí harcművészet a szerzetesek vallása is, hiszen az életüket kell szentelniük a gyakorlásnak és az edzésnek, hogy igazi mesterekké váljanak. Tényleges istenük nincs, a Shan-qí közelebb áll a természeti vagy a szellemhithez, mint az isteneket imádó hithez, de gyakran folytatnak meditáció-szerű imádkozást is. Ez alatt szabadítják fel a testükben a Qí-t. Szóval inkább harcművészeti iskola, ha választanom kellene, de azért maga a tanítás hajlik egy kicsit a vallásosság felé.
Reply
:iconcountershock:
CounterShock Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Artist
Jól hangzik :D Nagyon jól kitaláltad :D Biztos vagyok benne, hogy Huaki jól fog teljesíteni :)
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Majd meglátjuk, de én bízom benne. :D
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner May 26, 2016
Úgy megörültem, mikor láttam, hogy jelentkezel! :D Ismét egy jól felépített karakter, tetszenek a képességei és a balesetei is olyan emberivé teszik. Vannak tulajdonságai, amik miatt Azz imádná, de esélyesebb az első alkalommal való elseggelés. Már ha nem szólna mellette a rangja, biztos ilyesmi lenne. Én is hajazok a távol-keleti stílusra, és közel állok, hogy szerzetesnek menjek míg megtalálom a lelki békém, de vinném oda a bajt, és elkergetnének! :XD: Tetszetős a design, kellemes színek, de ha visszamész Fagyba, öltözz fel rétegesebben! XD

Azz: Végre csend és nyugalom. Elege volt a papírokból, ezért most a tőrét élezte. Szerette az íves pengét, könnyű volt csuklóból mozgatni. Látszólag béke volt, de tavaly is meggyűlt a baja pár támadóval. Gondolatai az esemény körül forogtak.
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Traditional Artist
:la: Nem igazán tudtam volna kihagyni. xD A változás ezúttal csak a karakterben van, de remélem szeretettel fogadja majd mindenki.
Menj nyugodtan szerzetesnek, Huakit is kirugdosták, mégis egészen jól elvan xDDD
Az egyik első dolog, amit a Shan-qí szerzetesek megtanulnak, hogy manipulálják a testhőmérsékletüket, így egy kicsit megkönnyíti és elviselhetőbbé teszi a zord időjárás melletti életet. xD Egy kabáttal van több rajta a Fagyban, a kolostoruk körüli időjárás még egészen enyhének mondható a fővároshoz képest. :D

Huaki:
Beszélgetés hallatszik egyre közelebbről, egy ismeretlen hang veszekszik dehogy veszekszik, csak hevesebben kommunikál két közlegénnyel, akik igyekeznek a saját hangjukat visszafogni, így a társalgás egészen egyoldalúnak hangzik a zárt ajtó mögül.
- Mondtam már, az a szekér nem az én hibám volt! Honnan tudhattam volna, hogy ilyen könnyen eltörik a keresztvasa azoknak a kerekeknek? Hé, figyeljetek, én igazából csak ezt a papírfecnit akarom leadni, és már itt sem vagyok. Ez az ezredes szobája? ... Ha nem válaszolsz, akkor is látom, hogy ez az ezredes szobája. Mondtam már, hogy nem tudok mit tenni a szekérrel kapcsolatban. Ne a témán lovagolj, hanem azon a szegény árva csődörön, ami odakint vár.
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner May 26, 2016
Ahogy nézem, elég sokan kedvelik már most. :p
Elképzeltem Azzt hat réteg kabátban, s megkérdi: Te nem fázol?

Azz:
A csend nem tartott sokáig, azonnal szerte foszlott a békés pillanat, ahogy a lárma beszűrődött. Eltette a tőrt, mielőtt céltáblának használná azt a bunkót, és az ajtóhoz ballagott - Három hüvelyk vastag az ajtó, és úgy ordítasz, hogy az ember képtelen dolgozni - igaz, épp nem csinált semmit, de erről nem kell tudnia - Mi történt a szekerekkel? - vonta fel a szemöldökét. 
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Szerintem a bicepszére cuppantak rá a csajok... :shrug:
xD
Majd felajánlja a kabátját Azz számára hetediknek. xD

Huaki:
Érdeklődve odafordul az ajtóhoz, amikor az kinyílik, hiszen bárki is van mögötte, nyilván értelmesebb, mint a szegény közlegények, akik a sarkában loholnak mér egy ideje.
- Pedig nem is voltam hangos - jegyezte meg csendesebben. A felé intézett kérdésre először feltartotta a kezét, kinyitotta a száját, hogy válaszoljon, majd inkább becsukta. Egy pillanatnyi néma csend után válaszolt, amikor a közlegények enyhe félelemmel és tisztelettel megdermedve bámultak a felettesükre. - Baleset...? - kicsit bizonytalannak tűnt, de attól még vigyorgott, mint a tejbetök. - Javasolnám, hogy erősítsék meg a szekerek alapszerkezetét, így nagyon törékenyek.
- Nem lett volna baj, ha nem rúg bele - morogta az egyik közlegény az orra alatt.
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner May 27, 2016
Akkor meg attól fázna, mert Huaki egy ujjatlanban flangál, és inkább ő adna oda még két felsőt, mert ember! Rossz rád nézni!! xD

Azz:
- Miért rúgtál bele? - nem hangzott támadón, de érezhetően követelően. Direkt nem az embereit kérdezte, kíváncsi volt mit talál ki a fiú, mert bizonyára megpróbálja majd szépíteni a dolgot.
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
:D Tíz kör futás a kolostor körül. Hajrá, hajrá!

Huaki:
Csípőre tette egyik kezét, a másikat védekezően felemelte.
- A szekér kezdte - volt az egyszerű válasza.
- Uram... próbálkozott az egyik közlegény, bár engedélyt nem kapott a beszédre.
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner May 27, 2016
Nézzenek oda! XD

Azz:
- Fiam... ha nem vagy képes különbséget tenni egy darab fa és egy személy között, akkor nem jósolok túl nagy jövőt neked - felemelte a kezét, hogy a felszólaló most maradjon csendben - Most szépen lemész a műhelybe, hogy a rongálás értékének megfelelő ideig fűrészelj, fát vágj, vagy kezeld a fújtatót. 
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 27, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Ilyen az, amikor a hóhért akasztják~ (ejj, megbánom én ezt még)

Huaki:
- Ezt akár a katonáinak is mondhatná - vigyorgott tovább szenvtelenül. - Ők sem tudnak különbséget tenni az egyenes út és a kanyar közt, én csak önvédelemből rúgtam - kitárta a karjait, kezében ott lobogtatta a darab papírt. A következő parancs hallatán viszont elszontyolodott. - Jobban teljesítek, ha szépen kérnek.
Reply
(1 Reply)
:icontrotyiegyed:
trotyiegyed Featured By Owner May 25, 2016  Student Filmographer
omg :D
szimpi a karakter :D
egy merész pillanatig gondoltam rá, hogy a lányommal betámadom aztán eljutottam addig a bizonyos mondatig... talán nem kéne :"D
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Örülök, hogy tetszik! :D

"Betámadhatod", de visszatámad... :'D Alapjáraton senkiről sem feltételezi, hogy démon, de Bol kinézete nem könnyíti meg a dolgot, úgyhogy... xD Ha nem is támadná meg rögtön első látásra, biztos lenne harc a dologból, mert Bol sem igazán titkolja a hovatartozását (hacsak kivételesen nem lesz visszafogottabb xD ).
Reply
:icontrotyiegyed:
trotyiegyed Featured By Owner May 26, 2016  Student Filmographer
Hááät talán nem kéne több bajba kevernem szegényt, de olyan nagy a csábítás XDD
Am a lányom már visszafogottabb lett. Egy kicsit XDDD ( ergo már nem keresi szánt szándékkal a bajt XD)
Szóval ha gondolod akkor szívesen játszanék egyet :D
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 26, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Engedni kell a csábításnak, nekem meg gyakorolnom kell Huaki hangját egyébként is. :D
Most munkában vagyok, de találj ki nyugodtan egy kezdést, én meg válaszolok, amikor hazaértem.
Reply
:icontrotyiegyed:
trotyiegyed Featured By Owner May 26, 2016  Student Filmographer
Bol teljes hajtásban volt. A bordélyára még rengeteg felújítás várt, és bár nagy nehezen megszerezte rá a pénzt, de azzal nem számolt, hogy ekkora felhajtás lesz majd egy épületet felújítani. A munkások sündörögtek, néhány ijedt, vagy zavart pillantást vetett rá. 
A démonnő nem bírta elviselni a zajt, és a biztonságos pincéjét se vehette igénybe. Így inkább kissé morcosan, de úgy döntött tesz egy kört a városban, és nap végére visszamegy. Úgysincs semmi értékes az épületben, nem tartott attól, hogy ellopnak valamit.
Épp az utcán sétált, amikor kiszúrt egy új arcot a megszokott körletében... 
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 30, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Huaki:
A tömeg szélén állt a piactér mellett, és egy barna bőrerszényt tartott a magasba, távol a tízéves utcagyerek karmaitól. A gyermek ugrált, hogy kikapja Huaki kezéből az erszényt, de nem járt sikerrel, a fiatal férfi pedig csak lazán vigyorgott.
- Legközelebb olyasvalakitől próbálj lopni, aki nem lopja vissza tőled az előző zsákmányodat. Na halljam, kitől van ez az erszény. Tuti, hogy nem a tiéd. Mehetek vele a városőrökhöz is, de azt szerintem legszívesebben elkerülnéd.
Reply
:icontrotyiegyed:
trotyiegyed Featured By Owner May 30, 2016  Student Filmographer
Érdeklődve figyelte a jelenetet. Oda menjen? A pasasnak van pénze és még jól is néz ki....
Úgy döntött egy próbálkozás nem árthat.
- Mara, már megint bajba kerültél? - vigyorgott a kis srácra. Látásból ismerte. 
- Bagoly mondja! - öltött rá nyelvet a fiú.
Bol nem foglalkozott vele, helyette az idegent figyelte. - Ártalmatlan a gyerek, csak egy kicsit makacs, nincs szükség őrökre. - araszolt a férfi felé csábosan.
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner May 30, 2016  Hobbyist Traditional Artist
Huaki:
A bőrszütyű madzagjának egyik hurkába akasztotta az ujját, és azon pörgette a tasakot szórakozottan, míg a nőt figyelte közeledni. Nem tudta meghatározni, hogy micsoda a nő, pedig látott már furcsa szerzeteket, de igyekezett nem a legrosszabbra gondolni fura kinézetéről.
- Ez a szütyő, és az eredeti gazdája valószínűleg nem ért egyet. Valaki már nagyon hiányolhatja a megtakarított pénzét, és a kiskölyök nem hagy nekem elég választást. Különben meg... - ránézett a fiúra. - Mara? Komolyan? Azt hiszem, maradok a "kölyöknél", a neved nálam elég negatív jelentéssel bír.
Reply
(1 Reply)
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
May 25, 2016
Image Size
820 KB
Resolution
2335×1681
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
318
Favourites
13 (who?)
Comments
165
Downloads
3
×