Shop Mobile More Submit  Join Login
×
I was tagged in a '8 fact about your oc' challenge. :) (Smile)

1- Post these rules.
2- Post 8 facts about your character.
3- Tag other 8 characters.
4- Post their names along with their creators' avatars.

Hungarian after the rules, sorry about that.

Igazából Esras összes jelenlegi és leendő karakteréről szívesen hallanék még többet, úgyhogy aki beszélni akar az OC-jéről, az vegye úgy, hogy kihívtam. =)

Azz külön kérte, tessék, parancsnok úr!
:iconazzedar-san: Természetesen mindig szeretek újat hallani Azzedarról, vagy bármely más karakteredről. =')

:iconlazriell: tegelt be a saját nyolctényes journal-ében (amit itt olvashattok: 8 Fact challenge), köszönöm szépen neki! Lássuk csak, tudok-e még újat, kulisszatitkot mondani Nathanről. SPOILEREK KÖVETKEZNEK~

Nathan Wellryal, a lélekmágus

World of Esras - Nathan Wellryal - version 2.0 by magier Inktober #1 - Luminaria by magier

1) Nathan eredeti karaktere egy régi regényötlet főszereplője volt, és akkor még a "Deren" nevet viselte. A történet a "Medalion - A Zsarátnok-völgy legendája" béta-címet kapta, és ott csupán egy egyszerű, mágiával megáldott karakter volt, erejét inkább a nyakában lógó medaliontól szerezte. Az ötlet ezután átalakult egy olyan fantasyvá, ahol a főszereplő a valós világból átkerül egy elképzelt világba, és a tudományos ismereteit hiszik az ottaniak "mágiának". Ebben a verzióban is szerepelt a medál. A végleges változat nem sokkal Esras-beli feltűnése előtt született meg, azonban a világ, melybe a történet volt helyezve, még nem volt kész.

2) Mielőtt elindult volna a küldetésre, hogy megszerezze a Medaliont, a magaselfek (immortalik) börtönbe vetették birtokháborításért és tolvajlás gyanújával. Két napig ott is maradt, de csak azért, mert nagyon rosszul érezte magát, amiért gondot okozott... ='(

3) Nathan összesen 13 elementált és/vagy szellemet tud magába fogadni, a teste ennyi stigmának tud helyt adni. Ez a mennyiség körül-belül a közepes átlag felső határán van. A legtöbb lélekmágus max 8-12 szellemet képes magában hordani, néhányan csupán 3-5-öt, egyesek akár 20-at is (ez utóbbi a legritkább, és néha a lélekmágus saját lelke látja a kárát, vagy egyszerűen nem képes erős tudattal rendelkező szellemeket magához béklyózni).

4) A folyamatos magázódása miatt sokszor került már összetűzésbe emberekkel, ezért megtanulta használni a formálisan neutrális nyelvezetet olyan esetekre, amikor el kellene hagynia a magázódást, ugyanakkor isten ments, hogy tegeződjön. Ebből a nyelvezetből nem tűnik fel a beszélgetőpartnernek, hogy valójában nem tegeződik. Főként így beszél a szüleihez is.

5) Nagyon nem szereti a csigákat. Olyan nyálkásak. ='(

6) Többször végzett már lélekutazást mások lelkébe, és, bár képes rá, eddig senkit nem invitált be a sajátjába. Lelkének vizuális képét elég lehangolónak és "semmilyennek" tartja... szóval, még ha alkalma lesz is valakit a tulajdon lelkébe utaztatni, valószínűleg elködösíti, vagy illúzióval elfedi az eredeti alakját.

7) Csikis. Nagyon! De szerencsére a távolságtartóan kedves jelleme miatt eddig senki nem próbálta tesztelni. =')

8) Eredetileg halva született. Édesapja féldémon képességének köszönhetően tudott adni neki egy lélektöredéket, ami miatt jelenleg is él. Szóval... um... igazából Nathan lelke nem a sajátja, és ezzel ő is tisztában van.
 • Listening to: Black Veil Brides
 • Reading: Öld meg Jana Robinst!
Üdv mindenkinek! :icondragonhiplz:

Biztos sokan észrevettétek, de az elmúlt 1-2 hónapban nem voltam valami aktív itt DA-n (és úgy egyébként másutt sem). Több okom is volt rá, de igazából kis szünetet tartottam az internetről, ezért bocsánat mindenkinek, aki úgy érzi, figyelmen kívül hagytam, akinek nem válaszoltam, stb.
:icondragonprayplz:

Igazából a journal címe nem kifejezetten passzol, hiszen éppen "bejelentetlen hiátusból történő visszatérés" a téma, de az egy nagyon hosszadalmas cím lett volna. :XD:

Lényeg a lényeg, próbálok ismét aktív lenni, ezért nyugodtan bökjetek meg, ha válaszokat vártok bármilyen hozzászólásra, note-ra, vagy figyelmembe szeretnétek ajánlani deviation-t vagy journal-t. Ne hagyjatok békén, írjatok rám, mert el vagyok temetve a régi üzenetek alatt, így félek, hogy valamit/valakit kihagyok véletlenül. Ez különösen igaz Esras-beli társaimra, hiszen Nathannek nem szabad magányosnak lennie, így is van elég baja.
:icondragonpokeplz:
 • Listening to: Thomas Bergersen
 • Reading: Árny a múltból
:iconworld-of-esras:

Főként az Esras viadal miatt szólok, hogy június 16-19-ig nyaralok, ezért nem leszek internetközelben, vagy legalább is nem lesz időm válaszolni kommentekre és RPzni. Szóval előre is bocsánatot kérek a második fordulós társamtól a késésért. Pénteken délután leszek leghamarabb elérhető.

Minden jót nektek, sietek vissza! :D
 • Listening to: Everybody Wants To Rule The World by LORDE
 • Reading: Árny a múltból
 • Playing: Tera
Ezúton hivatalosan is jelentkezem a :iconworld-of-esras: klub idei versenyére!
Remélem senki nem gondolta, hogy a szöszke lélekmágus kihagyná ezt az évet. =') Nathan nosztalgia által vezérelve idén is lelkesen beleveti magát a viadal izgalmaiba. Ezúttal csak majdnem késett el.

World of Esras - Nathan Wellryal - version 2.0 by magier
 • Listening to: Everybody Wants To Rule The World by LORDE
 • Reading: Árny a múltból
 • Playing: Tera
I was tagged by :iconazzedar-san:

*You can tell a lot about someone by the music they listen to. Hit shuffle on your iPod/ Phone/ iTunes/ media player and write down the first five songs that play, then pass this on to 5 people.*

I have less epic music on my iPod, so here are the few embarrassing ones I actually do have on it (and of course it shuffled to my one Adam Lambert song, the traitor).I tag: ...no one, but please do it, I'm curious of your music of choice~
 • Listening to: Everybody Wants To Rule The World by LORDE
 • Reading: Árny a múltból
 • Playing: Aura Kingdom

Title talks for itself. I have recently started playing the Aeria games version of Aura Kingdom, which is a quest based MMORPG. It’s really fun, has nice graphics with anime-style characters, character customisation, side quests and content. And you can even have fun without being a paying member!

I think there are 11 classes so far, 4 meele, 3 magic and 3 ranged classes.

If you are playing or want to play the game, send me a heads-up so I can find you. Or you can find me yourself.

I am on the Hydra server with a 45+ level Duelist/Gunslinger named ArcanoKhayim.
 photo snapshot_20140924_190254_zps38e6d18a.jpg

And on the Chimera server with a 20+ level Wizard named NathanWellryal.
 photo snapshot_20140924_192047_zpsc3a118d4.jpg

Come and play with me, we can party!
aurakingdom.aeriagames.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Esras tagok, ha bírja a gépetek a játékot, gyertek, Nathan nagyon magányos! :D

aurakingdom.aeriagames.com/

 • Listening to: Everybody Wants To Rule The World by LORDE
 • Reading: Árny a múltból
 • Playing: Aura Kingdom
Only in hungarian, sorry folks.

:iconritusss:-tól vettem kölcsön az ötletet, az alábbi linken kérdezhettek Mizától: ritusss.deviantart.com/journal…

Nathan válaszol! Nem ígérem, hogy bármilyen kérdésre megadja a kívánt választ, de azért próbálkozni lehet. :D

Szabályok a kérdésekkel kapcsolatban:
- Ne legyen vulgáris.
- Ne legyen sértő.
- Ne legyen értelmetlen marhaság. (Pl.: Pingvin vagy tyúk? )

Nathan: Nem is tudom, mennyien lesznek kíváncsiak rám... *zavartan vakargatja a tarkóját, de azért mosolyog*
 • Listening to: Everybody Wants To Rule The World by LORDE
 • Reading: Árnyból az angyal
 • Playing: Final Fantasy X
Banner0302 by magierMy comic that I have made for a contest of the Keretbe Zárt Világ (World In Frames) hungarian comic anthology is now availabe online for anyone to read with the alternate title of

Stranger
Man Known By None

on the Smackjeeves homepage and on MangaMagazine.net. Feel free to check it out and come back for the updates which will happen once or twice a week. It is available in English, but will also be available in Hungarian on the AnimeAddicts homepage, possibly in a few days.

:iconazzedar-san: said we are allowed to upload our comics on the web now, since there are only a few copies of older and newer volumes of the comic anthology available. I did have it in mind to upload it when I am allowed to, since a few of my followers and friends who are curious of my works are not Hungarian, and could now afford the anthology (not the hungarian, nor english print).

Please give feedback if you read it, fave and like if you are part of either of the communities it is, or will be available on.

Thank you in advance~


"God has created angels around him in order to not be alone in Heaven. Mikael is the oldest, who is the symbol of loyalty and righteousness. The youngest, the Angel of Destruction was creating conflict in the Sky, so it had fallen because of its sins. Mikael is still walking among us to protect the humans and the Earth from the fearsome power of the Angel of Destruction."

This tale has been well-known for centuries among humankind, where the children are playing the fights between the angels and demons often, while the adults are protecting their cities from the demon spawns. In the village a traveller arrives, who won't reveal his name to anyone, so all is simply calling him Stranger... 

 • Listening to: City of the Fallen - Atalaya
 • Reading: Karmazsin Vér
 • Playing: Kingdom Hearts
 • Eating: Sandwiches
 • Drinking: Tea
:iconazzedar-san: A dear friend of mine is taking preorders of her soon-to-be-printed comic. 
She has a great drawing style, and the story is promising, especially since it is about characters she and her friend had been perfecting for ages already.

Trailer:

Average day in averagely loud fantasy world... An ordinary half-elf warrior (Azzedar) and a drow rogue (Lunareth) become inseparable mate by a "curse" of talisman. Will they be able to bring the curse end or do they need to grow up to get their normal life back? It's a story with full of adventure, action and eroticism.  

If you are interested, please take a look at the details in her journal.

 • Listening to: Corner by Blue Stahli
 • Reading: Karmazsin Vér
 • Watching: RWBY
 • Playing: Xenosaga
 • Eating: Sandwiches
 • Drinking: Tea
I don't even want to look at the date of my last journal, I fail so much at updating it, haha...

As some of you may know, there is this Hungarian manga anthology called World in Frames (Keretbe Zárt Világ), that had one of my comics published, and I'm SUPEREXCITED about it! It's super special awesome! Sadly, it's only available in Hungarian, because there weren't enough preorders for the English print. And I can't upload the comic itself in fear that the book won't sell.

But here comes a related question!

Would any of my watchers be interested in following a webcomic made by me?

Because I was debating for a while to do one to get used to some regular scedule and develop my style AND get some regular feedback on my comicing style (I know it isn't a word, but you get the point). I'm not sure which of my stories should be unlucky enough to make into a webcomic, but people could give me feedback on that as well.

The Stranger (which was published in that anthology) will only go on with a max of two more chapters in the printed version, and I'm even willing to draw continuation and upload it (but not the first three chapters) for everyone to read. magier.deviantart.com/art/Stra… magier.deviantart.com/art/Stra…

I have started to re-draw my previous main comic called Instinct as well, and even though I wanted to keep it for printed version, I'm also willing to work it as a webcomic instead (and get money in a different way for it, haha). I don't have sample pages for it yet, but the characters are all around my gallery, and the main guy is this one: magier.deviantart.com/art/Rede… magier.deviantart.com/art/Blue…
Other Instinct-things and previous designs are all in this folder: magier.deviantart.com/gallery/…

Or I can just do a completely different comic, since ideas and stories are all around and actually drawing these would be refreshing as well. So it can be either a
:bulletorange: nearly classic fantasy with a real world guy being dragged into that fantasy world where he wold suffer from the knowledge of all the fantasy clichés and sudden ability to do magic while he can't do anything about it;
:bulletorange: a shounen-fight-ish story with a cheeky-witty girl as a main character also featuring playgrounds and familiars in a way that's more bloody than necessary magier.deviantart.com/art/MMM-… ;
:bulletorange: a futuristic cyber-steam-punk story with albino bishies, bioimplants and technobabel magier.deviantart.com/art/Unde… magier.deviantart.com/art/Than… ;
:bulletorange: or a BL. No, scratch that, all the other stories have some slash OR obvious BL, so a classic story of its kind isn't needed.

tl;dr: Should I draw a webcomic? Y/n/maybe/getout?


~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~:bulletred:~

A hétvégi MondoConon megjelent a Keretbe Zárt Világ 5. kötete, benne rengeteg remek rajzoló amatőr, de minőségi munkáival, szóval aki teheti, az még mindig szerezhet magának egy példányt! A részleteket a KZV klub bejegyzésében olvashatjátok: keretbe-zart-vilag.deviantart.…
(Aki meg olvasta a kötetet, írhat véleményt a képregényekről).

A fönti kérdés pedig a magyar figyelőim felé is áll: érdekelne valakit online képregény/webcomic, félig-meddig (remélhetőleg) rendszeres megjelenéssel tőlem? A képregény valószínűleg angol nyelvű lenne, hogy többen megértsék, de azok számára, akik nem beszélik olyan jól a nyelvet, magyar fordítással szolgálnék (persze, ha igény van rá).

Az opciókat fönt lehet olvasni: vagy a Stranger három első része utáni folytatás (a 3 első addig nem, míg minden KZV el nem fogy ;P), vagy az újrarajzolt Ösztön, ami egykor régen, nagyon más formában megjelent az akkori AnimeStars magazinban, vagy 3 másik, kiforrott sztori közül az egyik, mely amolyan zsákbamacska, mert nem rajzoltam sokat őket, és a karakterek is csak ímmel-ámmal láthatók a galériámban. xD
 • Listening to: Mark Petrie
 • Reading: BDB
 • Watching: TMI: CoB trailer
 • Playing: Persona 4 replay
 • Eating: Sandwiches
 • Drinking: Tea
THANK YOU VERY MUCH FOR THE 10000 PAGEVIEWS, GUYS!!! :love:

I was away in the past few days, barely able to log in and I haven't see my front page until now. Thank you again~~:heart:

:bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred:

Groups I'm in:
:icondonebyhandanimeclub: :iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite: :iconmangakas-of-hungary: :iconk-h-r-fanclub: :iconkhreborn-club: :icontsuna-fc: :icondurarara-fc:
 • Listening to: Celldweller
 • Watching: Durarara!!!
 • Playing: Robot Unicorn Attack!!!
Hi guys~!

Just want to ask you: does anyone has a Livejournal account? 8D

I've recently revived my own journal there and it looks like I'll keep updating it regularly. For now, it only contains some anime/manga reviews and such, but I'll make it more personal, posting pictures, WIP drawings and other things. If you want to, and you have similar interests as me, you can add me there~!
sensei-chibi.livejournal.com/
And don't worry, I'm not an emo-kid to spam you with my depressing thoughts there. XD

I'm still playing with the rainbow unicorn, by the way~~~

Be good, boys and girls~~~ (and hermaphrodites)!

:bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred:

Helló~!

Szóval, van valakinek livejournal blogja? 8D Jobban tetszik mint a bloggert, meg az mostanság nem igazán szeret engem és nem enged hozzászólást írni... Úgyhogy, ha bárkinek van kedve és gusztusa hozzá, nyugodtan jelöljön be~
sensei-chibi.livejournal.com/
Mert bizony jó lenne néha magyarul is megszólalni ott, nem csak angolul. ^_^
És nem kell aggódni, nem foglak kiakasztani titeket depressziós emo-dumával. ^_^ Az nem az én stílusom. XDD

Minden jót~~!

:bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred:

Groups I'm in:
:iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite: :iconmangakas-of-hungary: :iconk-h-r-fanclub: :iconkhreborn-club: :icontsuna-fc: :icondurarara-fc:
 • Listening to: Celldweller
 • Watching: Durarara!!!
 • Playing: Robot Unicorn Attack!!!
 • Drinking: water~
Because I'm curious:

-who have played the game, and
-who can beat my high score! 8D

So go and play with the rainbow robot unicorn of HELL!!!
games.adultswim.com/robot-unic…
And tell me if you've gotten more than 72000! 8D

On a diiferent note... TYL!Tsuna's voice is so MANLY aah~~~~!:heart:
I'm not sure, but I think it's the same as Giotto's...

Groups I'm in:
:iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite: :iconmangakas-of-hungary: :iconk-h-r-fanclub: :iconkhreborn-club: :icontsuna-fc: :icondurarara-fc:
 • Listening to: Celldweller
 • Watching: Durarara!!!
 • Playing: Robot Unicorn Attack!!!
 • Drinking: Peach juice
My mother never case to amaze me! 8D

She always has some things to say about my drawings aside some "Wow!" and "So pretty!" When she first saw my newest picture magier.deviantart.com/art/Than… on my desk while I was typing the meme down there, she had the same reaction: "Wow, so pretty!" There was only a slight pause...and then she pointed at the guy on the right: "He looks like Steiner Kristóf." *shot* (Side note: Steiner Kristóf is a hungarian actor, emcee and article writer, and he is known in the media about his accepted homosexuality. pics: m.blog.hu/va/vastagbor/image/p… zene.hu/image/db_mazeszak/.640… )
I burst out laughing. She said this was the first thing that came to mind. I said they don't look a like at all. She looked at the pic again. There was no pause this time: "But he is homo, isn't he?" *double shot*

My mother knows all! She is a goddes!!! XD

:bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred: :bulletred:

Now, the meme:

Stolen from a livejournal entry. 8D

Your boy side:

[x] you love hoodies.
[x] you love jeans.
[x] dogs are better than cats
[ ] it's hilarious when people get hurt.
[x] you've played with/against guys on a team.
[x] shopping is torture.(shopping for shoes with my mother, that is…O_o)
[ ] sad movies suck.
[ ] you own an x-box.
[x] played with hotwheels cars as a kid.
[ ] at some point in time you wanted to be a firefighter.
[x] you own a DS, PS2 or sega. (Döme~~~ <3)
[ ] you used to be obsessed with power rangers. (it wasn’t popular in my country xD)
[ ] you watch sports on TV.
[ ] gory movies are cool.
[ ] you go to your dad for advice.
[ ] you own like a trillion baseball caps.
[ ] you like going to football games.
[ ] you used to/do collect baseball cards.
[ ] baggy pants are cool to wear.
[x] it's kinda weird to have sleepovers with a bunch of people.
[x] green, black, red, blue, or silver are one of your favorite colors.
[x] you love to go crazy and not care what people think.
[ ] sports are fun. (martial art sports only….I don’t like team sports)
[x] talk with food in your mouth. (it’s a bad habit 8D)
[ ] wear boxers.

Total Boy =  11 points.

--

Your girl side.

[ ] you wear lip gloss.
[ ] you love to shop.
[ ] you wear eyeliner.
[ ] you have some of the same shirts in different colors.
[ ] you wear the color pink. (NEVER)
[ ] go to your mom for advice.
[ ] you consider cheerleading a sport.
[ ] you hate wearing the color black.
[ ] you like hanging out at the mall.
[ ] you like getting manicures and/or pedicures.
[ ] you like wearing jewelry.
[ ] skirts are a big part of your wardrobe.
[ ] shopping is one of your favorite hobbies.
[x] you don't like the movie star wars. (well, it’s not that I hate it, though)
[x] you are/were in cheerleading, gymnastics or dance. (was dancing, yep)
[ ] it takes you around 1 hour to shower, get dressed, and put on make-up and accessories.
[ ] you smile a lot more than you should. (I smile just enough, I think 8D)
[ ] you have more than 10 pairs of shoes.
[x] you care about what you look like. (Of course, I don’t want to look like a homeless kid D: )
[ ] you like wearing dresses when you can.
[x] you like wearing body spray/perfume/cologne. (Smelling isn’t sexy)
[x] you wear girl underwear. (They aren’t really girly)
[ ] used to play with dolls as little kid.
[ ] like putting make-up on someone else for the joy of it.
[ ] like taking pictures of yourself with your cell phone/camera when you're bored.

Total Girl = 5 points

OMG!!! AM I THAT MUCH OF A BOY???!!! XD XD XD

Hell, now I can’t even say only my username is boyish, haha. *shot*

Groups I'm in:
:iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite: :iconk-h-r-fanclub: :iconkhreborn-club: :icontsuna-fc: :icondurarara-fc:
 • Listening to: Uragiri no Yuuyake
 • Watching: Durarara!!!
 • Playing: Kingdom Hearts II
 • Drinking: Peach juice
This journal entry is directed to everyone, who's watching me for the Sonic arts!!!

I have created another account where I'll upload ALL of my Sonic themed pictures, OCs, fanarts, scetches and maybe even comic strips. I don't want to flood this account with these pictures as I'm sure most of my watchers won't appreciate that... ^^;

So, if you're watching me for Sonic arts, go to this account
:iconmiragelumine::iconmiragelumine::iconmiragelumine::iconmiragelumine::iconmiragelumine::iconmiragelumine::iconmiragelumine:
and direct your faves and comments there. :meow:

At that account I'll watch you back if you're a fellow sonic fan. :floating:

Be good, boys and girls! (and hermaphrodites)

Groups I'm in:
:iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite:

:heart: Ubercute Tama-avatar made by AzraelLucard Thank you!!! :heart:
 • Listening to: .....................
 • Reading: Uni notes.............
 • Watching: Durarara!!!
 • Playing: Kingdom Hearts II
THANK YOU :iconpheos: FOR THE 1 MONTH SUBSCRIPTION!!!! :tighthug:

I have absolutely no idea what to do with my premium membership, but I'll try to make the best of it until I can! :meow: This might also count as a birthday present, yay, lucky me! :D

So, Pheos had a little fashion contest, where the best 3 deviants recived subscriptions. As there were too few entries, everyone recived the prizes in the end. :D Phee, you're such a nice guy, seriously. :glomp:

I have also recived a nice present from :iconkoli-chan:
:heart: koli-chan.deviantart.com/art/a… :heart:

I did thank you some times already but THANK YOU AGAIN!!! :glomp:

Another gift was from my dear :iconkahna6:
kahna.glogster.com/happy-belat…

Thank you so much!!! :love:

That was me, for now.

Be good, boys and girls (and hermaphrodites)!

Groups I'm in:
:iconoriginality-club: :iconocart: :iconabsolute-anime-club: :iconbishie-lovers-unite:
 • Listening to: .....................
 • Reading: Uni notes.............
 • Watching: Umineko no Naku Koro Ni
 • Playing: Ragnarok Online
 • Reading: Beelzebub manga
 • Watching: Fate - Stay Night
 • Playing: Ragnarok Online
No need to pay attention to this one but I kinda need to take out my annoyance.

It looks like my scanner don't like my laptop. T_T It won't install itself properly on it and so I can't scan pictures directly to it. I was a bit annoyed about that, but I thought that: "all right, I'll just reinstall it on my old computer" That actually gotten it's system just reinstalled, so it is like brandnew. It was transfered to my mother's room so she can play cards and watch videos on it. But the worst thing is, the scanner isn't willing to get installed on that EITHER.

I tried it about 6 times already, and I'm not in the mood to try it again!

The funny thing is that, actually the scanner has no problems AT ALL, only the install CD is playing dead! What the HECK is with that!!!??? If the scanner die, I could just buy a new , cheap one that is barely able to scan things, but mine has no problems at all! It still works! But the damn install CD DO NOT!

Aaarrrggghhh!!!

...

......

.........

T_T

Ok, I'm done now. You can come back.

Be good, boys and girls (and hermaphrodites)!
 • Reading: texts for exam...--_--''''
 • Watching: Shaman King
 • Playing: Ragnarok Online
 • Eating: chocolate
 • Drinking: orange juice
Játszik valaki Ragnarok Online-nal? Egészen pontosan a Kalandor Online Midgard szerverén? Jó lenne együtt fejlődni és beszélgetni másokkal. :D

---------------------------

Well, my friend :iconkoli-chan: visited me on Saturday with the evil intention of watching anime on the whole day! :D And the selected anime was............*dum-dum-dum*............ Shaman King! :XD:
Man, I love that anime with its blisses and mistakes together. :D I have totally forgotten some of its story (didn't even see the whole series yet), but I have fallen in a "I wanna draw an OC!!!"-mood again. Well, you can guess, I might have a Shaman King OC up here at some time. ;P

Also I have started playing on a hungarian Ragnarok Online server again. :3 Love it so much! :heart:

And wish me luck for today. I'm taking an exam in the afternoon. :) ("Information systems", sounds so lame. XD)

Be good boys and girls (and hermaphrodites)!
 • Listening to: 30 Seconds to Mars - Attack
 • Reading: HxH manga
 • Watching: Hunter x Hunter &lt;3
 • Playing: P4
 • Eating: cookie &lt;3
 • Drinking: 7up
Question: what is the best thing to do after you finished your exams? The answer isn't ice skating but oh well...

I had my last exam on Thursday and I thought I have finally time to finish Hunter x Hunter OVAs. Hell no! :D

On Friday I went skating with :iconkoli-chan: and another of my frends originally for kicking that particular friend out of depression. We succeded. :heart:

You might ask: when did I learn to skate to begin with? I did not...^^;
This was my first time and HELL I enjoyed it. I rather looked like we were doing the "who can fall more" game. I won! ;P I fall 6 times in one hour while my friend did it 4 or 5 times... YAY for me! The first was on the moment I stepped on the ice... It's an etirely different experience than what I expected. It looks so easy but hell NO!

I got some minor injuries... cut my little finger and hit my right wrist...That last one was the "best": my left wrist had problems to begin with, now my right one is even with it. ^_^;;;; (luckily I can still use it). To tell you the truth every part of my body hurts EXEPT my backside.  :lmao: I didn't expected tha after all thoose falls...

Conclusion: ice isn't my territory. :mangapunksai:
 • Listening to: P4 opening
 • Watching: P4 vids
 • Playing: !!!!P4!!!!
 • Eating: cookie &lt;3
 • Drinking: orange juice
Started playing Persona 4! :heart:

Opinions after about 7 hours of playing:

> :heart: Yosuke's pure LOVE :heart:
> Chie, Yukiko, Teddie, Kanji, Naoto, Rise - all the charas are great
> exept the MC because he is a jerk ;p (but at least he didn't left Yosuke in the trash can...)
> status devdelopement is more complex but I like it
> the dubs are endurable (Yosuke's is the same as Ryouji's from P3)
> title screen design is wonderful!
> THE HUMOUR - laughed so much up until now and I'm still at the begining. XD (nothing can top the command room's recordings in P3 but oh well... XD)
> commands can be added to the characters in battle (not necessary, of course)
> the animation and the art is better than the ancestors (although the personas are the same...)
> :heart: Yosuke's pure LOVE :heart:
> taking a mortal blow - I hate it in P3 that if my MC dies, the game ends. This time  my friends are real friends and they can push me away from an attack. And this will give birth to so much doujinshi... :3 (so far I've only gotten pushed by Yosuke...X3)
> more save points
> leveling up is harder. You can't heal by simply exiting the dungeon. You have to sleep at HOME.
> I didn't know anything can be more annoying than Tanaka Show's music. Junes's is! +_+
> The camera hates me when I'm in school...so I hate it too...
> MC's slow...-_-...can't hit shadows....
> a new way of cureing Fear: BITCHSLAP! (way to go, Yukiko)
> f*cking Monopoly King! Stop summoning thoose black baby-foes FOR GODS SAKE!!!!!!!
> did I say that :heart: Yosuke's pure LOVE :heart:?

Did you see the 2nd opening? If you quit the game by returning to the title screen, you can watch it. It worth it! x3 The new ways of helping a Knocked down ally and cureing Fear is more realistic. XD And Yukiko's persona is so beautiful! (it's pink but who cares!) And Chie's kick is cool! X3

It's a shame I have to study for the exams. *crying*